Pirat opgiver VM

Afbud fra skadesplaget Bjarke Møller

Bjarke Møller vil ikke risikere samme skæbne som i fjor, da han kom helt smadret tilbage fra VM. Foto: Lars Pauli

Bjarke Møller vil ikke risikere samme skæbne som i fjor, da han kom helt smadret tilbage fra VM. Foto: Lars Pauli

AALBORG:Aalborg Pirates’ stærke center Bjarke Møller trækker stikket for denne sæson. Dermed bliver der intet VM for den fremragende center, der inden for et år har været ramt af to hjernerystelser og plaget af lyskeproblemer.

- Det er for ikke at risikere at stå i den samme situation som sidste sommer, hvor jeg kom helt smadret tilbage efter VM. Det skridt jeg tog fra slet ikke at lave noget til at spille slutspilshockey her i marts. Det var heller ikke så sundt for mig, fortæller Bjarke Møller om beslutningen.

Tilfreds direktør

I Aalborg Pirates er man glade for, at Bjarke Møller er kommet frem til konklusionen om, at et strabadserende VM ikke ville være godt for ham.

- Bjarke skal tænke på sig selv. Han har ingen kontrakt efter denne sæson, og han ville stå i en skidt position, hvis han smadrer sig selv til VM, påpeger Pirates-direktør Frederik Åkesson, som ikke lægger skjul på, at han meget gerne forlænger kontrakten med Bjarke Møller.

- Han er simpelthen en outstanding spiller. Det så vi også i playoff, da han kom tilbage fra en skade. Blot Frans Nielsen er en bedre center end Bjarke, ellers mener jeg ikke, at nogen anden dansker kan sammenligne sig med ham. Heller ikke dem i udlandet, anfører Frederik Åkesson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.