Pirater drænet af udvisninger

Aalborg Pirates andenmålmand forhindrede en endnu større lussing i tredje DM-semifinale

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VOJENS:12 gange to minutters udvisning, tre gange 10 minutter og dertil en game misconduct for dårlig opførsel. Det var ”høsten” for Aalborg Pirates i den tredje DM-semifinale i hockeyslutspillet mod de regerende mestre fra SønderjyskE, der til sammenligning blot fik tre gange to minutter i straffeboksen.

En mand i undertal i så store dele af kampen og flere situationer med to mand i undertal betød da også, at piraterne tabte kampen 5-1 g dermed er bagud 3-0 i serien.

- De mange udvisninger dræner spillerne og dermed hele holdet for kræfter. Det giver frustrationer for alle pengene og uro i kæderne. Men vi må jo lave nogle små hookinger og trippinger, for det kan jo ikke passe, at dommerne hader os så meget, at de lader udvisningerne hagle ned over os, sagde piraternes normale andenkeeper, Nikolaj Nørbak

Kastet for løverne

Han blev kastet for løverne, da nordjyderne var bagud med 4-1 allerede efter første periode.

Og andenmålmanden forhindrede med en stribe gode redninger i de sidste to perioder en endnu større lussing. Han måtte kun overgive sig til SønderjyskE’s angrebsmaskine en enkelt gang - og det var naturligvis fristes man til at sige i spil tre mod fem.

Kasper Degn stod for nordjydernes enlige scoring, og den kom ved stillingen 3-0. Faktisk var det lige før der ikke blev dømt mål. Dommerne overså nemlig scoringen, der ellers tydeligt fik nettet til at blafre, og Aalborgspillerne til at brokke sig voldsomt.

Nok en udvisning

Men spillet fortsatte godt et minut, før dommerne blev gjort opmærksom på deres fejl af kamerafolk, der havde deres kameraer rettet direkte mod de to mål i isarenaen og kunne godtgøre, at der var scoret.

Den noget sene anerkendelse af målet nåede dog at afføde en frustrationsudvisning til piratbacken Mads Møller for roughing.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.