Piraterne klar med kapitaludvidelse

Aalborg Pirates inviterer til gratis hockey, når klubben tirsdag tager hul på en længe ventet aktieudvidelse

Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Claus Søndberg</i>

Arkivfoto: Claus Søndberg Claus Søndberg

AALBORG:Økonomisk trængte Aalborg Pirates åbner tirsdag for en for længst varslet udvidelse af aktiekapitalen.

Aktieudvidelsen kan i bedste fald tilføre piraterne to millioner kroner, og på forhånd har klubbens eksisterende ejerkreds nedskrevet deres aktier, så banen er kridtet op for en ny ejerkreds hos de nødlidende pirater.

Men aktieudvidelsen er formentlig ikke nok til at redde Aalborg Pirates. Derfor er klubben i disse dage på en regulær charmeoffensiv. Faxe Kondi har således købt tirsdagens hjemmekamp mod Esbjerg Energy, og det betyder, at piraterne kan invitere til gratis hockey.

- Vi er utrolig taknemmelige for, at vores trofaste sponsor Faxe Kondi har købt kampen og således gjort det muligt, at vi kan invitere hele Nordjylland til hockey i Gigantium. Det er vigtigt, at vi kan vise Aalborg og omegn, at vi har et fantastisk produkt, som også skal være her fremadrettet, lyder det fra bestyrelsesformand i Aalborg Pirates, Morten Fals i en pressemeddelelse.

Forud for opgøret, der begynder klokken 19.30, vil klubbens spillere endvidere være engageret i et støttearrangement, der blandt andet indebærer salg af støttebeviser, der skal bidrage til redningen af Aalborg Pirates.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.