Piraterne med perfekt sæsonstart

Pokalmestrene besejret i første ligakamp

Aalborg Pirates har grund til at juble over sæsonstarten. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier <i>Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier</i>

Aalborg Pirates har grund til at juble over sæsonstarten. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier

ODENSE:Aalborg Pirates sneg sig lige med i slutspillet på yderste mandat i sidste sæson.

I denne sæson er der efterhånden en del, der tyder på, at piraterne vil lege med i den sjove ende af tabellen i år.

I træningskampene blev det til sejre over både Frederikshavn og SønderjyskE, i pokalturneringen blev først de forsvarende pokalmestre fra Odense og siden de forsvarende danske mestre fra Esbjerg sendt ud, og fredag aften indledte holdet så denne sæson i metal Ligaen med igen at besejre Odense - denne gang med 2-1 på udebane.

Det blev en tæt affære, hvor piraterne kom bedst fra start og dominerede første periode, og det gav pote efter 12 minutter i et powerplay, hvor Christopher Frederiksen udnyttede godt forarbejde fra den hjemvendte Julian Jakobsen til at score til 1-0.

Den stilling holdt indtil fire minutter inde i tredje periode, hvor Anders Pedersen udlignede for hjemmeholdet, men to og et halvt minut før tid lykkedes det for Martin Højbjerg at score sejrsmålet, der altså giver piraterne alle tre point og en plads blandt de bedste hold efter første spillerunde.

Anden kamp i sæsonen spilles mandag aften, hvor Gentofte gæster Gigantium Isarena.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.