Piraterne plyndrede mestrene

Aalborg Pirates tog en flot sejr i Vojens og indtager nu den vigtige ottendeplads

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

VOJENS:Det unge Aalborg Pirates-mandskab leverede tirsdag aften en af sæsonens bedste resultater, da de forsvarende mestre fra SønderjyskE blev besejret med 1-2 hjemme i Vojens.

Dermed fik Jens Nielsens tropper rejst sig på fornem vis ovenpå fredagens skuffelse hjemme i Gigantium, hvor det kun blev til et enkelt point mod Herlev.

Sejren sender Aalborg Pirates op på den vitale ottendeplads, der sikrer adgang til slutspillet. Første periode fik en dramatisk afslutning med tre udvisninger, der gav Aalborg Pirates chancen for at spille fire mod tre. Den situation fik gæsterne dog ikke slået kapital af, og derfor var det stadig målløst efter de første 20 minutter.

I anden periode tiltrak SønderjyskE sig to nye udvisninger, men heller ikke de overtalssituationer blev udnyttet af Aalborg. Til gengæld holdt aalborgenserne også selv de stærke sønderjyder fra fadet, så stillingen stadig var 0-0 efter to perioder.

I tredje periode blev stillingskrigen dog afbrudt, da det endelig lykkedes Aalborg at udnytte en overtalssituation. Hjemmeholdets Mads Bødker var sendt i straffeboksen, og herfra kunne han se Robin Karlsson bringe gæsterne i front. Få øjeblikke senere kom Aalborg et stort skridt nærmere overraskelsen, da topscorer Nicolai Meyer scorede til 2-0.

I kampens sidste minut fik SønderjyskE reduceret ved Cory Quirk, men det var ikke nok til at forhindre Aalborg i at tage tre overraskende point med hjem.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.