Piraterne tabte efter vildt drama

Aalborg Pirates smed sikker føring over bord

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ISHOCKEY:Det lignede en flot skalp til Aalborg Pirates mod et af ligaens tophold Odense Bulldogs tirsdag aften hjemme i Gigantium i Metalligaen i ishockey.

Men efter et vanvittigt drama, hvor piraterne først smed en 3-0 føring væk, og Odense lignende en vinder med fem scoringer på stribe, så fik hjemmeholdet kæmpet sig tilbage og udlignet til 5-5, inden det hele skulle afgøres på straffeslag, og her var Odense-spillere mest kolde og trak det længste strå med 5-6.

Dale Mitchell satte den afgørende scoring ind bag Ervins Mustokovs efter hele 12 straffeslag til stor skuffelse for hovedparten af de 3079 tilskuere i Gigantium.

Fra 3-0 til 3-4

Hjemmeholdet bragte sig ellers foran med hele 3-0 efter blot 15 minutters spil, men Odense skulle kun bruge et kvarter til at vende stillingen på hovedet, og så var gæsterne i front med 3-4.

Christopher Frederiksen bragte Pirates foran efter knap seks minutters spil, og der gik blot 11 sekunder inden pucken igen lå bag Chet Pickard i Odense-målet. Scoringen blev sat ind af finske Mike Vaskivuo, og det lignende en jubelaften for Aalborg Pirates, da Matt Francis gjorde det til 3-0 efter godt et kvarters spil.

En reducering to sekunder før udløbet af 1. periode gjorde tilsyneladende ondt på piraterne. Mike Daugulis scorede for Bulldogs i powerplay, og det gav åbenbart fynboerne nyt håb.

Stærkt comeback

Gæsterne skulle også kun bruge knap tre minutter af 2. periode til at skabe balance i regnskabet. Først var Mike Daugulis atter på pletten, inden Rasmus Bjerrum udlignede til 3-3, og midtvejs i perioden blev Rasmus Bjerrum også dobbelt målscorer, da han bragte Odense Bulldogs foran med 3-4.

En lynscoring i begyndelsen af 3. periode var endnu en spand kold vand i hovedet på Aalborg Pirates, da Rasmus Bjerrum fuldendte sit hattrick og bragte gæsterne foran 3-5.

Kampen synes afgjort, men Aalborg Pirates formåede at svare igen, og med to scoringer på blot 43 sekunder bragte hjemmeholdet balance i regnskabet.

Først scorede Mathias Christensen til 4-5 med knap fem minutter igen, inden Alexander Jensen sørgede for udligningen til 5-5, inden det hele altså blev afgjort til Odenses fordel i straffeslag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.