Piraterne tabte igen til Rødovre

Mighty Bulls er Aalborgs onde ånd

Tommy Grant var den eneste pirat, der formåede at komme på måltavlen i et nyt nederlag til Rødovre. Arkivfoto

Tommy Grant var den eneste pirat, der formåede at komme på måltavlen i et nyt nederlag til Rødovre. Arkivfoto

RØDOVRE:Rødovre Mighty Bulls er fortsat den helt onde ond for Aalborg Pirates i denne sæson i Metal Ligaen. Fredag aften tabte piraterne for fjerde gang ud af fire mulige til de mægtige tyre i denne sæson. Denne gang med 5-1.

Henry Hardarsson bragte hjemmeholdet foran midtvejs i første periode, og i anden periode kunne Mikael Christensen udbygge føringen til 2-0.

Piraterne fik et glimt af håb syv minutter inde i tredje periode, da Tommy Grant reducerede i en situation, hvor begge hold havde en mand siddende i straffeboksen, men bare 12 sekunder senere slog hjemmeholdet så til i powerplay, da det aalborgensiske mål betød, at de havde fået deres udviste spiller på banen igen.

Da Steffen Klarskov kort efter gjorde det til 4-1 var kampen endegyldigt afgjort, og Emil Møller Rasmussen kunne udvide ydmygelsen med sin scoring til 5-1.

Piraterne slutter grundspillet meden hjemmekamp mod Esbjerg tirsdag aften. En sejr der kan bringe holdet op på syvendepladsen, hvis Rungsted som forventet taber til topholdet Herning i deres sidste kamp.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk