Piraternes jagt er ikke forbi

Overlevelsen er sikret, men Aalborg Pirates er fortsat på jagt efter et mere stabilt fundament

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Efter ugers kamp for at holde en truende konkurs for døren kunne Aalborg Pirates tirsdag erklære sig selv for reddet.

Men det betyder ikke, at det hårde arbejde dermed er forbi for piraterne.

- Nu skal vi ud og tegne sponsorater. Vi har penge nok til at skabe et hold med vores egne talenter, men vi vil selvfølgelig gerne have endnu flere penge, så vi kan skabe det mest stabile fundament, siger bestyrelsesformand Morten Fals.

Derfor står det endnu ikke helt klart, hvilken forfatning Aalborg Pirates møder op til den kommende sæson i.

- Nu skal vi lige have vendt de sidste sten, og så er vi forhåbentlig klar med en udmelding inden for 14 dage. Nu starter vi med at bygge et hold op omkring vores talenter, som vi har lovet, men de der kunne tænke sig at støtte op om det her projekt, skal melde sig på banen nu. Jo hurtigere det sker, jo bedre et hold kan vi få stablet på benene, lyder det fra Morten Fals.

Så sent som i sidste uge var bestyrelsesformanden dybt bekymret for, at Aalborg Pirates gik en lukning i møde, men en stærk slutspurt reddede klubben.

- Her til sidst er både menigmand og erhvervslivet kommet til os og sagt, at der selvfølgelig skal være hockey i Aalborg, og det er vi selvfølgelig dybt taknemmelige for, siger Morten Fals.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.