Aalborg Pirates

Pirates-back slap nådigt fra uheld

Nikolaj Carstensen måtte bæres fra isen mod Rungsted, men skaderne ser ikke ud til at være så alvorlige som frygtet

Nikolaj Carstensen ser ud til at være sluppet nådigt fra det uheld, han var ude for søndag. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Nikolaj Carstensen ser ud til at være sluppet nådigt fra det uheld, han var ude for søndag. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

ISHOCKEY:Da Aalborg Pirates søndag tabte 2-4 til Rungsted i Metal Ligaen, måtte Nikolaj Carstensen undervejs udgå med det, der lignede en meget alvorlig skade.

Aalborg Pirates-backen måtte bæres fra isen efter en tackling fra Robin Bergman, der modtog en matchstraf, men Carstensen ser ud til at være sluppet nådigt.

- Han har måske fået en lille hjernerystelse, men der er ikke nogen brud på ryggen, som det ellers var frygtet. Det var en ubehagelig oplevelse, men efter omstændighederne har han det godt, og han var også med bussen hjem, siger Aalborg Pirates’ assisterende træner og sportschef Ronny Larsen, der ikke havde nogen holdning til tacklingen fra Robin Bergman.

- Jeg så ikke tacklingen, så det har jeg svært ved at kommentere på, lyder det.

Han ærgrede sig til gengæld over nederlaget mod Rungsted, for det var Aalborg Pirates’ egen skyld.

- Det var vores egne fejl, der gjorde, at vi tabte kampen. Vi accepterede ikke vores rolle i de situationer, hvor vi bare skulle have spillet enkelt, siger Ronny Larsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst