Aalborg Pirates

Pirates-back: Vi glemmer at spille

Alaborg Pirates kom ned på jorden med stort nederlag til Vienna Capitals

Det var den medrejsende flok på 20-25 fans fra Wien, der kunne juble torsdag aften i Aalborg. Foto: Henrik Bo

Det var den medrejsende flok på 20-25 fans fra Wien, der kunne juble torsdag aften i Aalborg. Foto: Henrik Bo

ISHOCKEY:Aalborg Pirates tabte torsdag aften med 6-1 til Vienna Capitals i Champions Hockey League på den nyligt omdøbte hjemmebane Bentax Isarena, og dermed forsvandt noget af euforien fra holdets to flotte udekampe i sidste uge, hvor holdet hentede tre point med uafgjorte resultater i Zürich og Wien.

Torsdag aften gik det galt i anden periode, hvor gæsterne scorede hele fire gange.

- Vi glemmer helt at spille på den måde som vi ved ved, at vi kan. Samtidig med, at de så også kommer ud med større tempo, end vi havde set fra dem i første halvleg, lyder det fra Piratesbacken Nikolaj Carstensen, der ellers i de første kampe i sæsonen har vist sig som lidt af en lederfigur i førstekæden.

- Vi arbejder ikke for ginanden som hold, og så laver vi nogle dumme fejl, og den slags bliver straffet uanset, om det er i en ligakamp eller som her i Champions League, hvor det straffes endnu hårdere, siger han.

Lørdag aften skal Pirates igen spille på hjemmebane, når ZSC Zürich komme rpå besøg - holdet som piraterne tabte tilmed 6-5 efter forlænget spilletid i Østrig for en uge siden.

- Og der skal vi for alvor være klar igen. Vi ved, havd det hold står for, og der skal vi huske på de her ting, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.