Pirates bekræfter: Ikke plads til Mälkiä

Cheftrænerens profil passer ikke til fremtidens Aalborg Pirates

Foto: Henrik Bo <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo Pressefotograf Henrik Bo

AALBORG:Rygterne løb stærkt torsdag aften, hvor en chokeret Heikki Mälkiä til slut også selv bekræftede, at han havde fået sparket som cheftræner for Aalborg Pirates.

Ishockeyklubbens ledelse gik dog i flyverskjul og først her fredag morgen bekræfter bestyrelsesformand Morten Fals i en pressemeddelelse, at finnen er fortid på trænerposten.

- Desværre har vi i fremtidens organisation ikke fundet plads til Heikki Mälkiä. Vi ser ham ikke som den rette profil i forhold til den rolle, som vi har tiltænkt, at træneren skal udfylde fremover. Herudover har det ikke fungeret som ønsket omkring holdet. Sammensætningen af holdet med en del meget unge spillere og mere rutinerede kræfter føler vi ikke matcher Heikkis spidskompetencer. Vi har ikke fået det ønskede ud af spillerne. Vi har en spændende og god trup med stort potentiale. Opgaven bliver nu hurtigst muligt og med hjælp fra alle omkring klubben og holdet at få forløst dette potentiale, står der i pressemeddelelsen.

Ronny Larsen og Martin Struzinski står i spidsen for holdet i fredagens udekamp i Herning, mens Aalborg Pirates leder efter en ny permanent cheftræner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.