Pirates-boss: Havde drømt om Frederikshavn

Aalborg Pirates havde håbet på en kvartfinaleserie mod de nordjyske rivaler

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Da SønderjyskE mandag aften sikrede sig sejren i Metal Ligaens grundspil, valgte de forsvarende mestre Aalborg Pirates som modstander i de kommende kvartfinaler.

Til ærgrelse for Pirates-direktør Thomas Bjurring, der havde håbet på en kvartfinaleserie mod Frederikshavn White Hawks.

- Jeg havde drømt om, at vi skulle møde Frederikshavn, og det havde ligesom været prikket over i’et på vores sæson. Det havde været fantastisk for byen, og indtjeningsmæssigt havde omsætningen formentlig været dobbelt så stor, hvis vi skulle have mødt Frederikshavn i stedet for SønderjyskE, siger Thomas Bjurring.

Ærgrelsen over kvartfinalemodstanderen kan dog ikke ødelægge, at Aalborg Pirates med pladsen i slutspillet har indfriet målsætningen.

- Tilbage i december var der nok ikke ret mange, der troede, at det var muligt. Det så sort ud, og det fik os også til at arbejde med budgetter, der ikke indeholdt slutspilsdeltagelse. I december var jeg overbevist om, at vi ikke skulle i slutspillet, så vi er rigtig lykkelige over, hvor vi står i dag, siger Thomas Bjurring.

At Aalborg Pirates allerede har indfriet målsætningerne for sæsonen betyder dog ikke, at holdet kommer til at lægge sig ned i de kommende kvartfinaler.

- Nogle af de bedste kampe, vi har spillet, har været mod SønderjyskE, så vi tror selvfølgelig på, at vi kan drille dem, siger Thomas Bjurring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.