Pirates-boss: Kan godt slå SønderjyskE

Jens Nielsen så opløftende takter trods 0-3-nederlaget i fredagens første DM-kvartfinale

Foto: Frank Cilius/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Foto: Frank Cilius/Scanpix Scanpix Denmark

VOJENS:Aalborg Pirates er stærkt undertippede i DM-kvartfinalerne mod SønderjyskE, og det blev der ikke ændret på fredag aften, da de forsvarende mestre vandt med 3-0 i den første kamp i Vojens.

Alligevel har Pirates-træner Jens Nielsen sin optimisme i behold.

- Jeg står med en fornemmelse af, at vi har en god mulighed. Med alle de chancer, vi skabte i aften, kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke kan slå dem både hjemme og hernede. Det har vi gjort før, siger Jens Nielsen.

Spillemæssigt leverede Pirates nemlig en opløftende indsats fredag aften, mener træneren.

- Forskellen var, at de var skarpe, og det var vi ikke. Spillemæssigt er jeg meget tilfreds, for vi holdt os til det, vi havde aftalt. Vi manglede bare at score på vores chancer, og det siger jo meget om kampen, at deres målmand var deres bedste mand, siger Jens Nielsen.

Manglende disciplin var nærmest Aalborg Pirates-trænerens eneste kritikpunkt. I første periode blev en 2x2 minutters udvisning til Daniel Madsen dyr, og i anden periode dummede Nicolaj Meyer sig, da gæsterne lige havde fået muligheden for at spille fem mod tre.

- Vi må hjem og snakke lidt om disciplinen, for det var ikke godt nok. Vi havde allerede snakket om det før kampen, men måske skal det gentages, siger Jens Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politiet bekræfter anmeldelse: Undersøger henvendelse om muligt overgreb i børnehave
Luk