Pirates-direktør siger op

Jens Neustrup Simonsen forlader den økonomisk pressede klub

Jens Neustrup Simonsen er fortid som direktør for Aalborg Pirates. Arkivfoto: Mette Nielsen <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Jens Neustrup Simonsen er fortid som direktør for Aalborg Pirates. Arkivfoto: Mette Nielsen Pressefotograf Henrik Bo

AALBORG:Jens Neustrup Simonsen fratræder sin stilling som administrerende direktør i Aalborg Pirates. Opsigelsen sker med øjeblikkelig virkning.

Opsigelsen kommer oven i den yderst pressede økonomiske situation, ishockeyklubben er inde i. Driftsunderskud i foregående sæsoner og manglende kapitalgrundlag har nemlig gjort det svært at drive klubben.

- Den ledelsesmæssige tid er blevet brugt på brandslukning, kreditorpleje og drift af en ny organisation, og der har været begrænset tid til forretningsudviklingen af Aalborg Pirates A/S, siger Jens Neustrup Simonsen i en pressemeddelelse.

Aktieudvidelsesprojekt søsat

Her i fortæller han også, at ledelsen trods mange møder med banker ikke har fundet nogen tul at hjælpe med at finde den nødvendige kapital, mens billetsalg og salg i boderne heller ikke er øget.

Derfor lavede Jens Neustrup Simonsen og bestyrelsesformand Morten Fals en redningsplan og et aktieudvidelsesprojekt.

- Aktieudvidelsesprojektet blev præsenteret tirsdag den 24. februar, og meningen med dette er, at vi skal skabe fremtidens kapitalgrundlag for Aalborg Pirates A/S, så man kan drive en sund forretning, siger Jens Neustrup Simonsen i pressemeddelelsen.

- Da de nødvendige skridt nu er taget, og den nødvendige retning og kurs er lagt for Aalborg Pirates A/S, har jeg valgt at opsige min stilling med stop den 28. februar 2015, fortsætter han.

Ønsker at det fortsætter

Selvom han forlader klubben, håber Jens Neustrup Simonsen, at ishockeyklubben fortsætter.

- Jeg håber inderligt, at Aalborg Pirates lykkedes med projekterne. Aalborg Pirates har så mange kvaliteter og så meget potentiale, at alternativet vil være ubærligt, siger den nu tidligere administrerende direktør i pressemeddelelsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.