Pirates fik store tæv i tredje kvartfinale

Semifinalen fortoner i horisonten efter gigantisk nederlag i Vojens

Aalborg Pirates fik ørerne gevaldigt i maskinen i den tredje kvartfinalekamp mod SønderjyskE. Foto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Aalborg Pirates fik ørerne gevaldigt i maskinen i den tredje kvartfinalekamp mod SønderjyskE. Foto: Scanpix Scanpix Denmark

VOJENS:Det er efterhånden svært at få øje på håbet om en semifinaleplads for Aalborg Pirates. Tirsdag blev nordjyderne slået med hele 9-3 af SønderjyskE i den tredje kvartfinalekamp.

Dermed bringer SønderjyskE sig foran med hele 3-0 i kampe og mangler således kun én sejr for at have sikret sig kvalifikation til semifinalen.

Aalborg Pirates fik ikke et ben til jorden i kampen, hvor SønderjyskE afgjorde begivenhederne allerede efter første periode, som blev vundet 5-0.

Nordjyderne indkasserede fire mål indenfor de sidste fem minutter af første periode, og det kom de sig ikke over.

I anden periode reducerede Aalborg hurtigt, men tre hurtige mål cementerede SønderjyskE-sejren, der gik til pause inden tredje periode foran 8-1.

I tredje periode var det et spørgsmål om kosmetik. Det slap Aalborg bedst fra og vandt perioden 2-1. Til gengæld blev kampen tabt 9-3, og semifinalen ser således ud til at være langt væk for Aalborg Pirates.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.