Pirates: Fortjent sejr over mestrene

Der var indstilling til forskel, da Aalborg Pirates vandt over SønderjyskE

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

VOJENS:Aalborg Pirates leverede tirsdag aften en gedigen overraskelse, da man vandt 2-1 ude over mestrene fra SønderjyskE.

Og dermed fik piraterne løn for en god indsats.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade, og jeg synes også, at det var helt fortjent, at vi vandt. Det så ud til, at vi ville det mest i dag, lyder det fra assisterende træner Ronny Larsen.

Aalborg Pirates scorede begge sine mål i tredje periode, og forud for det var gået en kamp, hvor gæsterne fuldt ud havde matchet de seneste tre sæsoners mestre.

- Marcus (Lundell, red.) stod godt i målet, men vi var ikke på noget tidspunkt spillet ned. Vi var rigtig godt med, og vi havde også mulighederne for at score tidligere i kampen, siger Ronny Larsen.

Hos piraterne var der især glæde over, at man dermed fik revanche ovenpå skuffelsen i fredags, hvor det kun blev til et point mod Herlev.

- De to kampe kan slet ikke sammenlignes. I fredags var vi favoritter, og det kunne vi åbenbart ikke håndtere. I dag var vi dejligt aggressive over hele linjen, og det var dejligt at se, konstaterer Ronny Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.