Pirates-kaptajn trods 0-3: En god start

Daniel Madsen var tilfreds med alt andet end resultatet efter fredagens første DM-kvartfinale

Foto: Frank Cilius/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Foto: Frank Cilius/Scanpix Scanpix Denmark

VOJENS:Et 0-3-nederlag giver ofte anledning til nedtrykte miner, men ikke hos Aalborg Pirates fredag aften.

For selv om de unge pirater som ventet tabte den første DM-kvartfinale mod SønderjyskE, rejser man hjem fra Vojens med oprejst pande.

- Vi sidder med en fornemmelse af, at vi spillemæssigt har fået en god start. Vi tabte 3-0, men med de chancer, vi havde, kunne der ligeså godt have stået 3-3. De var skarpere end os, og det er selvfølgelig også deres fortjeneste, lyder det fra kaptajn Daniel Madsen.

Han var selv med til at give sit hold en dårlig start, da han kort inde i første periode blev idømt 2x2 minutters udvisning. Den efterfølgende overtalssituation udnyttede Cory Quirk til at score til 1-0 for hjemmeholdet.

- Det er med til at give os en skæv start, og det er jeg selvfølgelig ked af, men jeg synes også, at det var rigtig hårdt dømt. I slutspillet vil vi gerne have lov til at gå mere til den, men det syntes dommerne så ikke, at vi skulle, siger Daniel Madsen.

Søndag tørner de to hold sammen i Gigantium, og fredagens begivenheder har ikke forringet Aalborg Pirates’ tro på, at man kan skabe overraskelsen.

- Der er ikke én spiller, der ikke leverede en god kamp i dag. Vi tog nogle dumme udvisninger, og hvis vi undgår det søndag, har vi en fin chance, siger Daniel Madsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.