Pirates klar med opsigtsvækkende nyt

Aalborg Pirates præsenterer nyt på spillerfronten torsdag

Paul Thompson synes tabt for Aalborg Pirates. Arkivfoto: Lars Pauli

Paul Thompson synes tabt for Aalborg Pirates. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Aalborg Pirates er i gang med at lægge fundamentet til næste sæsons hold, efter at det for 14 dage siden stod klart, at klubben havde afværget en truende konkurs.

Torsdag har Aalborg Pirates inviteret til pressemøde, hvor bestyrelsesformand Morten Fals er klar med opsigtsvækkende nyt.

- Vi præsenterer tre spillere, hvoraf især den ene nok vil vække ret stor opsigt, lyder den kryptiske melding fra Morten Fals.

Mere konkret bliver bestyrelsesformanden ikke, men ifølge NORDJYSKEs oplysninger er der tale om en forstærkning, der kommer til at give genlyd i især nordjyske ishockeykredse.

Thompson på vej hjem

Torsdagens pressemøde kommer formentlig også til at byde på nyt på trænerfronten. Aalborg Pirates har de seneste uger forhandlet intenst med den britiske cheftræner Paul Thompson om et forsat samarbejde, og også briten selv har været indstillet på at fortsætte i klubben.

Som NORDJYSKE skrev i sidste uge lykkedes det hurtigt de to parter at nå til enighed om de økonomiske vilkår i en ny kontrakt, men til gengæld har det været en udfordring, at Paul Thompsons familie er bosat i England. Britiske medier sætter Thompson i forbindelse med Sheffield Steelers i hjemlandet, og ifølge NORDJYSKEs oplysninger tyder alt på, at briten er tabt for Aalborg Pirates.

De oplysninger har Morten Fals ikke ønsket at kommentere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.