Pirates skal finde en million på en uge

Aalborgenserne har forlænget aktietegningsperioden, men erhvervslivet tøver stadig

Morten Fals - bestyrelsesformand i Aalborg Pirates - siger, at de næste syv dage afgør klubbens skæbne. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Morten Fals - bestyrelsesformand i Aalborg Pirates - siger, at de næste syv dage afgør klubbens skæbne. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Sæsonen er for længst slut, men skæbnen for aalborgensisk ishockey er fortsat ukendt. Aalborg Pirates er på vej mod et underskud på godt halvanden million kroner, og klubben har ikke haft meget held med at sælge de såkaldte støttepakker, som skulle lukke hullet.

- Der er kommet under en halv million ind på den konto, erkender bestyrelsesformand Morten Fals.

Sidste skud i bøssen er kapitaludvidelsen, som er forlænget frem til 10. april, men heller ikke her er piraterne tæt på at nå i land.

Skelsættende uge

- Det bliver en skelsættende uge, for vi kommer ikke til at forlænge fristen yderligere. Vi skal have minimum tre millioner i kassen, hvis vi skal kunne nedbringe gælden og have en fornuftig startkapital til den kommende sæson. Der mangler vi stadig én million for at nå målet, siger formanden.

Spørgsmålet er så, hvor realistisk det er at finde de sidste penge på en uge.

I seriøs dialog

- Vi er ved at være møre, men heldigvis er der nogle gode emner tilbage, som vi er i seriøs dialog med. Derfor er jeg forsigtig optimist, siger Pirates-formanden.

Han understreger dog, at der skal handling til nu - og at eventuelle nye aktietegnere ikke løber nogen risiko.

- Hvis folk tøver, så skal de komme ud af busken. De kan gøre en forskel nu, og de får jo pengene tilbage, hvis vi ikke når i mål, siger Morten Fals, der fremhæver fanklubben Pirates Support, der har købt aktier for 35.000 kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden