Pirates-spiller båret fra banen

To spillere røg på sygehuset efter fredagens nederlag

Lasse Jul Korsgaard var en af to Pirates-spillere, der måtte en tur på sygehuset fredag aften. Arkivfoto: MIchael Koch

Lasse Jul Korsgaard var en af to Pirates-spillere, der måtte en tur på sygehuset fredag aften. Arkivfoto: MIchael Koch

RØDOVRE:Aalborg Pirates kan stå uden to af de helt store talenter, når slutspillet tager sin begyndelse 1. marts. Både Lasse Jul Korsgaard og Anders Thode blev kørt på hospitalet efter fredagens nederlag i Rødovre, hvor piraterne egentlig var godt med, selvom det endte med et nederlag på 5-1.

- Det var en skandale, at dommerne ikke stoppede kampen, da Thode blev skadet. Han blev ramt hårdt midt på isen og var helt væk, men de lod spillet fortsætte, og Rødovre scorede. Efter det blev han slæbt ud på en båre. Nu må vi afvente og se, hvordan de begge har det, men jeg har ikke lyst til at miste spillere lige før slutspillet - specielt når vi nu var ved at komme os over en mængde skader, siger træner Paul Thompson.

Aalborg Pirates slutter grundspillet med en hjemmekamp mod Esbjerg. En sejr der vil sikkert give syvendepladsen efter de 36 kampe.

- VI har da godt hørt, at der ikke rigtig er nogen, der har lyst til at vælge os, og det ville jeg heller ikke selv gøre, for jeg synes, vi har spillet en god gang hockey de seneste uger. Men det er ude af vores hænder, så vi må bare afvente og se, hvem vi får og så forberede os ud fra det, siger træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden