Pirates tabte pokaldrama

Nick Dineen matchvinder med tre mål i 6-4 sejr til SønderjyskE

29
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VOJENS:Aalborg Pirates skal ikke spille pokalfinale i denne sæson. Det står klart, efter at SønderjyskE vandt returkampen i semifinalen med 6-4 og dermed samlet 6-5, efter det, der kun kan kaldes et vaskeægte pokaldrama. Der var nemlig både masser af mål og masser af omdiskuterede kendelser.

Piraterne fik en helt forfærdelig start på kampen. Det, der lignede en totalt ufarlig puck, blev lagt frem i piraternes zone, men her stod både Kyle Bushee og Kristian Kodal og tog sig en kollektiv blunder, og så satte Thomas Spelling ellers fart i skøjterne, rundede backerne og satte pucken flot oppe i målhjørnet, og udlignede dermed sammenlagt.

Efter godt syv minutter så det dog ud til, at Pirates fik slået igen. Aalborg erobrede pucken i midtzonen og satte hurtigt gang i pasningerne. Pucken endye på en fin tværpasning hos Jace Coyle, der satte den op i hjørnet. Piraterne jublede, men dommerne dømte ikke mål, og i stedet etablerede hjemmeholdet en hurtig kontra, hvor Nick Dineen scorede til 2-0.

Spillet blev herefter set igennem, men på tv-billederne var det ikke til at bedømme, om Coyles skud havde krydset mållinjen, og dermed blev det ved mål til hjemmeholdet.

Pirates havde to chancer i powerplay i de første 20 minutter, men uden at komme til nævneværdige muligheder - faktisk havde hjemmeholdet de bedste muligheder i begge undertalsperioder, og både Steffen Frank og Cory Quirk var tæt på 3-0. Her havde Mustukovs i Prates-buret dog nogle gode redninger.

Alligevel blev det 3-0 kort før første periodes udløb. Pucken blev lagt ned i banden og tog et specielt udspring, der satte Pirates-mandskabet på hælene. Og så kunne Kim Lykkeskov lægge en fremragende pasning fra sin position bag mål, og Michael Eskesen satte sikkert pucken op i hjørnet.

Anden periode blev meget dramatisk. Først fik Pirates endelig udnyttet en overtalssituation efter godt fem minutter, da Mike Vaskivuo sendte pucken ind foran mål, og her ramte den Mads Bødkers stav og sprang i mål.

Helt tydeligt havde piraterne hævet energiniveauet og fulgte den devise, at hjemmeholdet skulle knokles ned under isen. Det førte også til udvisninger til både Nicholas Jensen og Paul McIlveen. Og selvsamme McIlveen bragte semifinalen helt i balance, da han scorede til 2-3 tre minutter før perioden udløb, da han opsamlede en løs puck foran mål og satte den fladt i mål.

Men den stilling holdt kun 17 sekunder. Christian Nordentoft nedlagde en Nick Dineen, og det blev af dommerne takseret til straffeslag på trods af, at Dineen ikke var puckførende. Hård dom, men Dineen omsatte straffeslaget og sendte igen SønderjyskE samlet i front.

Og Aalborg Pirates fortsatte kampen. Straks fra start i tredje periode sendte Daniel Madsen et drøn af et slagskud af sted, og det blev styret ind af Tommy Grant, men annulleret for offside i målfeltet. Her taler vi om millimeter, men på tv-bilederne så den lige ud til at være i orden.

Og i stedet kunne SønderjyskE kort efter score til 5-2 ved Nick Dineen, der blev spillet helt blank tæt under mål.

Aalborg Pirates fortsatte dog med at svare igen, og bare 30 sekunder senere havde Nicholas Jensen reduceret til 5-3.

Og Pirates fik det magiske fjerde mål tid, da Sebastian Ehlers udnyttede i powerplay. For første gang i kampen fik piraterne sat overtalsspillet ordentligt op, og forinden var der gode muligheder til både Tommy Grant og Matt Francis, inden Ehlers scorede helt tæt under mål.

Men så måtte Pirates fighte hårdt. Ton udvisninger på stirbe og næsten et minut i afventende udvisning blev for meget, og med 2-03 igen kunne Nick Dineen score sit tredje mål fra en position midt i zonen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.