Piratskibet tager vand ind

Trænerfyring gav ingen chokeffekt i Vojens, hvor Aalborg tabte 4-1

Steffen Klarskov og Pirates blev slået til isen i den sidste grundspilskamp i Vojens. Foto: Henrik Bo. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Steffen Klarskov og Pirates blev slået til isen i den sidste grundspilskamp i Vojens. Foto: Henrik Bo. Foto: Henrik Bo

VOJENS:Piraternes nye cheftræner Heikki Mälkiä nåede på grund af flyforsinkelser aldrig frem til Vojens. Men umiddelbart havde hans varslede komme ingen effekt på et Pirates-hold, som ikke ser slutspilstunede ud. SønderjyskE havde ikke de fjerneste problemer med at barbere aalborgenserne i grundseriens sidste kamp. Og selvom SønderjyskE slutter end plads under Pirates, var det hjemmeholdet som så mest playoff-parate ud.

4-0 bragte SønderjyskE sig komfortabelt foran halvvejs, inden de skruede lidt ned for volumen. Den mulighed brugte gæsterne til at spille sig lidt tilbage i kampen, og reducere til 1-4 ved Daniel Madsen.

I målet havde Magnus Åkerlund ingen stor kamp for Pirates. Svenskeren skulle heller ikke have stået opgøret, men influenza til Nikolaj Nørbak bragte Åkerlund ind i buret i den på papiret ganske ligagyldige kamp.

Aalborg Pirates slutter dermed på grundseriens tredjeplads. Absolut godkendt. Men formen er klart nedadgående. Den nye cheftræner har et stort arbejde foran sig inden fredagens første kvartfinale i Gigantium Isarena.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.