Pistolmand truede nabo: Spillede høj musik

Sur mand bankede på døren med gas- eller signalpistol i hånden for at få nabo til at skrue ned for musikken

En beboer blev truet med en pistol. Arkivfoto

En beboer blev truet med en pistol. Arkivfoto

VIBORG:Høj musik fra en lejlighed i opgangen gjorde natten til torsdag en mand så rasende, at han kom og bankede på døren med en pistol i hånden.

Den 20-årige mand, som åbnede hoveddøren, fik derefter skydevåbnet op i ansigtet, og der blev taget ladegreb. Den unge mand i lejligheden smækkede hurtigt døren og ringede straks til politiet.

Episoden udspillede sig i en etageejendom i Viborg, og politiet blev alarmeret kort efter klokken 2. De rykkede ud for at anholde pistolmanden, som gik med frivilligt, da betjentene nåede frem.

Brugte signalpistol

- Vi har haft en anholdelsesaktion i gang. Det var noget musik til ulempe, hvor der var en beboer i opgangen, der blev sur over det, fortæller vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Da vi kom til stedet, så kom han frivilligt ud. Han kom faktisk ud uden, at vi var i kontakt med ham, tilføjer Ole Vanghøj.

Manden, som er 35-årig gammel, er nu anholdt og bliver sigtet for trusler på livet. Pistolen, som han truede med, var ikke en rigtig pistol, men formentligt en gas- eller signalpistol, oplyser politiet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.