Østrup

Pitstop bliver først klar engang i det nye år

Stoppested for cyklister forsinket

Betonelementerne til pitstoppet i Aars er delvist på plads, men to af dem gik i stykker, da de blev læsset af. Nu venter man på to nye.

Betonelementerne til pitstoppet i Aars er delvist på plads, men to af dem gik i stykker, da de blev læsset af. Nu venter man på to nye.

VESTHIMMERLAND:Det kommer til at vare mindst en måned eller to, før motionisterne kan tage de to nyt pitstop i henholdsvis Aars og Aalestrup i brug. Foreløbigt er betonelementerne læsset af i Aars, men kommunen venter på næste sending fra producenten. To af elementerne blev nemlig beskadiget, da de blev læsset af lastbilerne, så der skal sendes to nye. - Det sker nok samtidig med, at elementerne til pitstoppet i Aalestrup bliver sendt, gætter skov- og landskabsingeniør Lene Larsen, Vesthimmerlands Kommune. Pitstoppet i Aars bliver placeret i Stenildhøj lige op ad Himmerlandsstien, mens pitstoppet i Aalestrup placeres midt i byen tæt ved rutebilstationen. Når betonelementerne er helt på plads, skal der lægges fliser omkring og monteres bøjler, skabe og lys. I løbet af de første måneder af 2008 vil byrastepladserne langs Himmerlandsstien formodentlig også blive gjort færdige, forventer Lene Larsen. Der skal laves grillhytter, madpakkehuse og muldtoiletter i Østrup, Vindblæs og Gatten.