PixlArt streamer live fra Årets Pressefoto

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er to dages ”hul i Universet” mens galleriet streamer fra Den Sorte Diamant. Arkivfoto.

En superkort, højaktuel udstilling går i luften fredag 3. marts kl. 13 hos PixlArt i Østervrå.

Det digitale galleri sender live fra afsløringen af Årets Pressefoto i København. En ekstra bonus bliver bagefter interviews med vinderne og mulighed for at stille spørgsmål direkte fra galleriet i Østervrå.

I en tid, hvor debatten raser med aktualitet og relevans - eller mangel på samme - i udbuddet af kulturelle begivenheder udenfor de største danske byer, har PixlArt i Østervrå valgt at udnytte sit digitale -

- Vi kommer til at trække Nordjylland helt frem på forreste række med denne streaming, fortæller Tao Lytzen, der er formand for PixlArt.

Han vil selv være galleriets mand på stedet, når statsminister Lars Løkke Rasmussen holder åbningstalen og ved den efterfølgende kåring.

Direkte interviews

Årets Pressefoto er en af de vigtigste tilbagevendende begivenheder - ikke kun for pressen, men for hele samfundet. Kåringen har betydningsfuld og debatskabende effekt, når der sættes fokus på udvalgte fotos og fotoserier om aktuelle emner og situationer, der ofte sætter virkeligheden på spidsen.

Ud over Årets Pressefoto og Årets Pressefotograf kåres også vinderbilleder i forskellige temakategorier. Det hele sendes direkte til skærmene hos PixlArt, og efter at priserne er uddelt, er der live interviews med vinderne.

- Min snak med vinderne bliver også streamet til PixlArt, og det betyder, at der også kan stilles spørgsmål direkte til vinderen fra Østervrå, siger Lytzen

Hul i Universet

Den ekstraordinære udstilling hos PixlArt laver to dages "hul" i Universet, den aktuelle udstilling, der kan ses frem til 21. maj.

Årets Pressefoto streames fredag og lørdag, så har man ikke mulighed for at se den direkte, er der åbent helt frem til midnat fredag og igen lørdag eftermiddag kl. 11-17.

- Vi har kun udstillingen i to dage af hensyn til andre udstillingssteder, der viser de analoge billeder på et senere tidspunkt. Vores mål er at bringe en højaktuel begivenhed helt tæt på, fortsætter han.

- Vi vil gerne skabe den helt rette stemning hos PixlArt, så fredag aften serveres der også G & T i det digitale galleri, mens vi diskuterer årets vindere, slutter Tao Lytzen.

ÅB

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.