Aalborg

Plácido Domingo til Aalborg

Efter to aflysninger har Musikkens Hus og AKKC for tredje gang lavet aftale med den spanske operalegende

Plácido Domingo er for tredje gang hyret til en koncert i Musikkens Hus. Efter to afbud håber arrangørerne, at han denne gang faktisk dukker op.

Plácido Domingo er for tredje gang hyret til en koncert i Musikkens Hus. Efter to afbud håber arrangørerne, at han denne gang faktisk dukker op.

AALBORG:To gange i 2015 blev operalegenden Plácido Domingo engageret til koncert i Musikkens Hus i Aalborg. Begge gange endte han med at aflyse.

Men nu prøver Musikkens Hus og Aalborg Kongres & Kultur Center igen. Onsdag 2. november går Domingo på scenen i Musikkens Hus’ koncertsal.

To afbud i 2015

75-årige Plácido Domingo skulle oprindeligt have optrådt i Musikkens Hus 25. februar 2015, men måtte udsætte på grund af sygdom. Herefter blev der hurtigt fundet en erstatningsdato: 14. juni 2015. Men den koncert måtte også aflyses på grund af dødsfald i Domingos nærmeste familie.

De to udsættelser fik arrangørerne til at overveje, om de skulle opgive at præsentere operastjernen for et nordjysk publikum.

- Vi valgte at at prøve en sidste gang, og det er vi glade for nu, siger direktør i Musikkens Hus, Lasse Rich Henningsen.

To sopraner med

Plácido Domingo får sopranerne Angel Blue og Micaela Oeste med på scenen, og Aalborg Symfoniorkester, dirigeret af Eugene Kohn, akkompagnerer.

De gæster, der købte billet til koncerten sidste år og aktivt meldte sig på en forkøbsliste, vil blive tilbudt at købe samme antal billetter igen. Eventuelt resterende billetter bliver sat til salg 4. oktober.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.