Brønderslev

Plads til flere i kor

Gospelkor er klar til ny sæson

Gospelation har åben øveaften. Privatfoto

Gospelation har åben øveaften. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Hver anden tirsdag kan lyden af glade sangstemmer høres på Kirkevej i Brønderslev. Her øver nemlig gospelkoret Gospelation, der består af ca. 20-25 sangere i aldersgruppen 18-50+.

Koret har netop påbegyndt en ny sæson og søger nye sangere. Mandag 12. september er alle interesserede velkomne til at deltage i en almindelig øveaften og få et indblik i, hvad det det vil sige at synge med i et gospelkor. Nodekendskab er ikke et krav, det vigtigste er, at man er glad for at synge!

Koret har eksisteret i 11 år og ledes af Inge Nørholm og Mette Vingaard Nielsen. Sidste år fejrede koret 10-års jubilæum med en koncert i Den Runde Pavillon.

- Koret fungerer godt socialt og afholder altid sommer- og juleafslutninger, og ca. en gang om året får de besøg af en gæstelærer udefra, fortæller Jane Bro Olesen fra koret. Sidst blev koret undervist i sangteknik af sanglærer og gospelinstruktør Claes Wegener.

Koret synger tre-stemmigt og har sunget ved mange forskellige arrangementer i hele Nordjylland. Når koret synger koncert er det oftest akkompagneret af et band.

- I Gospelation håber vi at se mange til den åbne øveaften i Apostolsk Kirke. Den starter kl. 19 og kræver ingen tilmelding. Man møder bare op.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.