Morsø

Plakat for stafetten

Stafet for Livet på Mors har fået sin egen plakat, som skal bidrage til kampen mod kræft

Sidste års Stafet for Livet i Øster Jølby blev en overvældende succes. Arrangørerne satser på at gentage succesen igen 13.-14. juni i år.

 Arkivfoto: Ole Geerthsen

Sidste års Stafet for Livet i Øster Jølby blev en overvældende succes. Arrangørerne satser på at gentage succesen igen 13.-14. juni i år. Arkivfoto: Ole Geerthsen

MORS:Stafet For Livet - Mors har fået sin helt egen plakat. Både for at skabe opmærksomhed om stafetten og som endnu et middel til at samle penge ind til kampen mod kræft.

Hanne Mogensen, der driver plakatvirksomheden FlotTryk, er blevet hyret til at lave den nye plakat.

- Jeg blev så glad, da jeg blev kontaktet af Stafet For Livet lidt før jul, og gik i gang med at afprøve forskellige ideer. Det er en vigtig kamp, de er med til at kæmpe, og selvfølgelig havde jeg lyst til at give mine bud på, hvordan sådan en plakat kunne se ud, siger Hanne Mogensen, der oprindeligt stammer fra Øster Assels.

Hun har tidligere lavet plakaten ”Skønneste Mors, Grønneste Ø” og tager også denne gang udgangspunkt i omridset af Mors. Kræftens Bekæmpelses logo dækker både i nord og syd, her er måner og stjerner og fugle, der flyver hen over øen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.