Planer med pengene i Aalborg Svømmeklub

Prismodtageren ser flere muligheder for at bruge gevinsten på 100.000 kroner

Den NORDJYSKE Idrætspris 2015 blev torsdag givet til Aalborg Svømmeklub. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Den NORDJYSKE Idrætspris 2015 blev torsdag givet til Aalborg Svømmeklub. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Torsdag løb Aalborg Svømmeklub med Den NORDJYSKE Idrætspris 2015 ved et show i Nordkraft, og klubbens formand glæder sig over de 100.000 kroner, som følger med prisen fra NORDJYSKE Medier og Aalborg Stiftstidendes Fond.

- Der er i hvert fald noget materielle ting, som vi skal supplere op på i de forskellige afdelinger. Vi har også et rigtig godt undervisningskoncept. Det skal det helst også blive ved med i fremtiden, og derfor vil vi gerne give det et eftersyn. Det indebærer blandt andet mere undervisning på trænerfronten, forklarer John Larsen.

Betyder rigtig meget

Klubbens cheftræner glæder sig mest over det store skulderklap, som Den NORDJYSKE Idrætspris giver.

- Anerkendelsen betyder rigtig meget for hele klubben. Det gælder både svømmere, trænere, forældre og de frivillige, der kører klubben i dagligdagen. Det har stor betydning for alle, siger Eyleifur Johannesson.

De øvrige nominerede var ildsjælen Inger Kristensen fra PGU Pandrup og 19-årige Amalie Vinther fra Thisted, der lige nu den femtebedste handicapsvømmer på verdensplan. De kunne begge tage 10.000 kroner med fra prisuddelingen i Aalborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.