Aalborg

Planlagt formandsskifte hos DGI-Huset

Bent Vester har løst sin opgave og afløses af Henrik Thomsen

Et stærkt netværk - politisk og erhvervsmæssigt - fik DGI til at vælge Henrik Thomsen som rette mand til at føre DGI-Huset ind i dets næste fase.

Arkivfoto: Thomas Vinther

Et stærkt netværk - politisk og erhvervsmæssigt - fik DGI til at vælge Henrik Thomsen som rette mand til at føre DGI-Huset ind i dets næste fase. Arkivfoto: Thomas Vinther

AALBORG:Henrik Thomsen, direktør i Boligselskabet PlusBolig og tidligere teknik- og miljørådmand for SF, er udpeget som ny formand for DGI-huset i Nordkraft.

Han afløser Bent Vester, der siden 2008 for DGI har løst den række af bygge- og investeringsopgaver, som etableringen af DGI-huset har været forbundet med.

Samtidig er bestyrelsen blevet udvidet fra syv til otte medlemmer, idet Arne B. Schade, direktør i Impact Event og ligeledes tidligere byrådsmedlem, er indtrådt. Forventningerne til de to nye bestyrelsesmedlemmer, som er udpeget af henholdsvis DGI og Aalborg Kommune, er, at de på baggrund af deres store netværk i Aalborg vil styrke DGI-husets relation til erhvervslivet.

Ifølge Troels Knudsen, direktør for DGI-Huset, har det hele tiden været tanken, at der skulle ske et skifte på formandsposten, når institutionen var fuldt etableret.

- Bent Vester er stærk i byggeri, etablering og forhandlinger med kommunen, og DGI hentede ham derfor herop fra Aarhus for at Starte DGI-Huset op. Nu er det oppe at køre, og derfor er det et meget passende tidspunkt at skifte ud og få en formand med et stærkt lokalkendskab, siger Troels Knudsen.

Fra DGI’s landsformand Søren Møller lyder der anerkendende ord til den afgående formand.

- Bent Vester har løst opgaven særdeles samvittighedsfuldt og har været en stabil ankermand i et langt sejt træk for at nå dertil, hvor vi er nu, siger Søren Møller.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst