Planteskole har webshop på vej

Helen Olesen, ejer af Nykøbing Plantehandel, gør klar til at sælge planter over nettet

Helen Olesen håber, at Nykøbing Plantehandel, som hun driver sammen med sin svigerinde, har en webshop klar til 1. marts. Foto: Ole Geerthsen

Helen Olesen håber, at Nykøbing Plantehandel, som hun driver sammen med sin svigerinde, har en webshop klar til 1. marts. Foto: Ole Geerthsen

NYKØBING:En kommende webshop skal få flere yngre kunder til at handle hos Nykøbing Plantehandel på Soltoften. Det fortæller Helen Olesen, der driver plantehandlen sammen med sin svigerinde Anette Olesen.

- Tiden er jo inde til, at man har en webshop. Jeg tror også, at man når ud til flere, især unge mennesker, på den måde, siger Helen Olesen, som har drevet plantehandel siden 1987 og de sidste fem år sammen med sin svigerinde.

- Det er mit indtryk, at mange gerne vil sidde hjemme i ro og mag og bestille planter til haven. Som udgangspunkt skal man hente sine varer, men der bliver også mulighed for at få bragt ud i nærområdet, fortæller Helen Olesen, der håber, at webshoppen er klar senest 1. marts.

Om webshoppen vil få omsætningen til at vokse, er for tidligt at spå om, understreger hun.

- I starten bliver det mest udvalgte varegrupper, som bliver lagt ind der. Basisvarer som for eksempel frø og spagnum. Der skal også lægges roser, frugttræer og buske ind, men vi må se, hvor langt vi er til den tid, siger Helen Olesen.

Nykøbing Plantehandel har ansat en medarbejder på freelancebasis til at stå for webshoppen og plantehandlens kundeklub.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.