EMNER

PlayStation tager kampen op mod Netflix og HBO

Folk skal have tv-serier via deres spillekonsol, lover Sony

Folk skal have tv-serier via deres PlayStation. Arkivfoto

Folk skal have tv-serier via deres PlayStation. Arkivfoto

Elektronikgiganten Sony vil tilbyde andet end spil på den populære spillekonsol, PlayStation. Fremover skal brugere tilbydes streaming af tv-serier, og således markerer Sony sig som konkurrent til populære tv-platforme som Netflix og HBO. Det skriver Wall Street Journal.

- Det handler om, at vi gerne vil have en bredere vifte af indhold, der kan give brugerne samme oplevelse som at se live-tv, udtaler Andrew House, underholdningschef for Sony til Wall Street Journal.

Initiativets første store projekt bliver produktion af den overnaturlige dramaserie, Powers, som produceres af Sony selv. Den vil udelukkende være tilgængelig for det, ifølge Sony, vigtigste marked - det amerikanske - hvilket står for omkring 30 mio. PlayStation-enheder med internetopkobling.

PlayStation tilbyder allerede brugere at downloade tv-serier og film, men fremover skal der satses på streaming af tv-serier og spil.

- Dette initiativ er et eksempel på, hvordan vores forskellige forretningsområder spiller rigtig godt sammen, udtaler Michael Lynton, adm. direktør for Sony Entertainment, der har stor tiltro til virksomhedens nye satsning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.