Pletskud for Vodskov Skytteforening

Kulturrådmand Mads Duedahl fik også lov at teste det nye anlæg. Foto: Allan Mortensen
9. oktober 2016 08:16

Et helt nyt indendørs skydeanlæg har gjort Vodskov Skytteforening klar til fremtiden. Det nye anlæg er indrettet med 10 baner på hver 15 meter til både pistol og riffelskydning og er del af en større renovering af hele anlægget. Således er opholdsrummet også renoveret og samtlige aktiviteter er nu samlet under ét og samme tag.

Det store projekt, der er baseret på 4.000 frivillige arbejdstimer blev lørdag indviet efter alle kunstens regler. Kulturrådmand Mads Duedahl (V) var blandt gratulanterne og han kunne ved selvsyn konstatere, at Vodskov Skytteforening har ramt plet med byggeriet.

- Det her er imponerende. Jeg synes virkelig der er grund til at rose jeres arbejde og de faciliteter I nu har fået, lød det fra rådmanden.

Sammen med en række medlemmer testede han efterfølgende det nye anlæg, der samtidig gør Vodskov Skytteforening til den mest handicapvenlige i kommunen. Således har eksempelvis kørestolsbrugere adgang til alle discipliner, ligesom standpladserne nu er udstyret med elektriske hæve/sænkeborde.

Seancen blev et solidt tilløbsstykke, og Vodskov Skytteforening kvitterede med både rundvisning og en bid brød.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...