Pletten fra Haderslev skal vaskes væk

AaB skal rejse sig, når Brøndby IF søndag gæster NORDJYSKE Arena

AaB skal tilbage på hesten efter nederlaget til SønderjyskE. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

AaB skal tilbage på hesten efter nederlaget til SønderjyskE. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:AaB tabte et vigtigt skridt i kampen om bronzemedaljerne, da holdet i 30. spillerunde tabte 1-0 til SønderjyskE i Haderslev. Det skal der rettes op på, når nordjyderne søndag eftermiddag byder Brøndby op til dans i Aalborg.

- SønderjyskE ligger ikke ret godt til os, men det skal ikke være nogen undskyldning. Vi var dårlige til at spille med bolden og stressede alt for meget. Det burde ikke kunne lade sig gøre, for vi er et bedre hold end SønderjyskE, når vi tør spille med bolden. Brøndby gør noget af det samme, men de er bare ikke lige så gode til det, og de spiller heller ikke lige så direkte, som SønderjyskE gør, så jeg er sikker på, at hvis vi tør spille med bolden, så vinder vi også, siger Nicklas Helenius.

Angriberen kan samtidig glæde sig over, at han søndag skal spille sin kamp nummer 100 for AaB.

Skal være boldsikre

Nicklas Helenius hæfter sig særligt ved et stort mellemrum mellem Brøndbys midtbane og bagkæde. Den plads skal udnyttes, og AaB’s cheftræner har recepten klar.

- Vi havde problemer med SønderjyskE’s aggressive pres, som Brøndby måske vil prøve at kopiere. Hvis vi kan være boldsikre og spille forbi deres første pres, så åbner der sig også nogle offensive muligheder, som vi skal være dygtige til at få udnyttet, siger Kent Nielsen.

AaB må til søndagens opgør undvære Kenneth Emil Petersen og Thomas Augustinussen, der begge sidder ude med karantæne. Lasse Nielsen er dog tilbage i det centrale forsvar, hvor han skal danne makkerpar med Rasmus Thelander. På midtbanen skal Mathias Wichmann udfylde hullet efter Thomas Augustinussen, mens Anders Due ligner en mulig starter på venstrekanten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden