Brønderslev

Pokalsejr til BFC

Overraskende sejr til Hot Shot

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:I Floorball Danmark Pokalturneringens tredje runde havde BFC Vendsyssel Hot Shots trukket hjemmekamp mod nyoprykkerne fra Skanderborg Elite, der var et helt nyt bekendtskab, men holdet bestod bl.a. af to tidligere Brønderslev-spillere, René Bouet Jensen og guldholdets kaptajn fra sidste sæson, Brian Nielsen, samt flere spillere fra det tidligere Aarhus Elite og Frederikshavn Blackhawks, så i BFC var man helt opmærksomme på at det ikke ville blive en kamp der bare skulle overstås.

BFC startede med et højt pres med flere gode chancer, men så gik det som det ofte går, i tiden 6.50 fik Skanderborg en hurtig kontra mulighed og det betød en uventet føring på 0-1 til holdet.

Det fik BFC til at stramme grebet og i tiden 9.46 kom det udlignende mål til stillingen 1-1, målscorer Steffen Jensen, ass. Nikolai Flyvholm, det blev resultatet af første periode.

Fra anden periode start fortsatte BFC det høje pres, men dog ikke så febrilsk som i 1. periode, men man skulle helt hen til tiden 12.56 før det lykkedes Sune Reinert at bringe holdet på 2-1, ass. af Anton Madsen, blot 9. sekunder senere blev det 3-1 og igen 2. min senere blev det 4-1 til hjemmeholdet, begge mål scoret af Andreas Glad, ass. Niklas Knøsen og Nikolai Flyvholm.

Skanderborg holdet havde også i perioden flere gode chancer men så havde BFC en solid skanse i målmand Anders Kjær der tog sig af det der kom.

3. periode var stort set en gentagelse af de to forrige perioder, men med BFC i bedre og bedre kontrol og Skanderborg farlige i deres kontraer, i tiden 3.33 scorede Petter Halvorsen til stillingen 5-1, uass. og i tiden 8.57 scorede Andreas Glad sit 3. mål til stillingen 6-1 også uass.

I tiden 15.48 lykkedes det så endelig et godt kæmpende Skanderborg hold at reducere til stillingen 6-2, målscorer nr. 23 Jess Fortunato ass. af tidligere BFC kaptajn Brian Nielsen.

BFC Vendsyssel videre i pokalturneringen hvor næste modstander bliver enten Aab, Frederikshavn Blackhawks eller Sunds Seahawks.

Aftenens point: Andreas Glad 3+0, Nikolaj Flyvholm 0+2, Steffen Jensen 1+0, Sune Reinert 1+0, Petter Halvorsen 1+0, Anton Madsen 0+1,Niklas Knøsen o+1

Næste kamp er i Unihoc Floorball ligaen og spilles i Brønderslev hallen lørdag 1. oktober kl. 15 mod Sunds Seahawks, der er kommet rigtigt godt fra start med 6 point efter 2 kampe så der venter en spændende lørdag eftermiddag i Brønderslev Hallen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.