Politi: 16-årig blev måske overfaldet ved en fejl

Tre rockere fra Hells Angels er anholdt efter brutalt overfald på 16-årig dreng.

Politi: 16-årig blev måske overfaldet ved en fejl

Det var måske en misforståelse, der tirsdag aften førte til, at en kun 16-årig dreng blev gennemtæsket og muligvis fik kraniebrud ved Hells Angels klubhus i Nørresundby.

De to rockergrupper Hells Angels og Bandidos samt deres medløbere har gennem længere tid haft et anstrengt forhold til hinanden, og da den 16-årige tirsdag blev overfaldet var det nærliggende at tro, at det var en del at den konflikt.

- Men vi har ikke kunnet finde nogen forbindelse overhovedet mellem offeret og miljøet omkring Bandidos, så der kan være tale om en misforståelse, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Åge Pedersen.

Drengen blev overfaldet, da han sammen med tre andre ville tanke benzin på en tank lige overfor HA's rockerborg. Mens den ene var inde for at betale, kom nogle HA'ere pludselig løbende fra rockerborgen.

Rockerne slår den 16-årige flere gange i hovedet med blandt andet en hammer og mursten, hvorefter de stikker af.

- Offeret er bragt til sygehuset, hvor han skal skannes. Han har muligvis fået kraniebrud, siger Åge Pedersen.

Det har i længere tid ulmet mellem Bandidos og Hells Angels i Aalborg og Nørresundby.

Tidligere tirsdag blev fire Bandidos-rockere varetægtsfængslet i to uger, sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og forsøg på grov vold.

Bandidos-rockerne blev anholdt mandag aften, da de ifølge politiet var på vej mod Hells Angels' klubhus med blandt andet aluminiumsbat, golfkølle, en mukkert og flere brosten.

Rockerne i HA er af den grund formentlig ekstra opmærksomme på, hvad der rør sig omkring klubhuset.

- Måske har de gasset op, da de kørte ind på tanken, og så har HA'erne troet, at det var nogen som ville overfalde dem, forklarer Åge Pedersen.

Efter overfaldet anholdt politiet en rocker i rockerborgen og to andre HA'ere i en sidegade. Ifølge Åge Pedersen vil de to af dem formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.