Tyverier

Politi advarer mod tricktyve

Nordjyllands Politi advarer mod tricktyve, der onsdag huserede i Jammerbugt-området. I dag kan de slå til andre steder i Nordjylland, frygter politiet.

Pensionister og andre ældre i Nordjylland skal være ekstra påpasselige i disse dage, hvis det ringer på døren og ukendte personer vil ind.
Det kan måske være tricktyve. Arkivfoto

Pensionister og andre ældre i Nordjylland skal være ekstra påpasselige i disse dage, hvis det ringer på døren og ukendte personer vil ind. Det kan måske være tricktyve. Arkivfoto

Pensionister og andre ældre i Nordjylland skal være ekstra påpasselige i disse dage, hvis det ringer på døren og ukendte personer vil ind. Det kan måske være tricktyve. Onsdag slog en gruppe tyve til to steder i Jammerbugt-området, og i dag kan de være på spil andre steder i landsdelen, advarer politiet. Dårligt dansk I går slog tricktyvene først til ved 13-tiden hos en 82-årig kvinde i Tranum. Her påstod to kvinder, der talte dårligt dansk, at de kom fra hjemmeplejen og ville ind. Men det fik de ikke lov til, og så forsvandt de. En times tid senere fik en 94-årig dame i Birkelse besøg, og denne gang havde tricktyvene held med at blive lukket ind. Det lykkedes dem at snuppe 1000 kr. fra den ældre dame, men da naboen dukkede op, flygtede tricktyvene ud ad terrassedøren. Politiet har nu et lidt mere detaljeret signalement at de tre tyve: Signalement Den ene var en ca. 30-årig udenlandsk mand, 175 cm høj og med grå striktrøje. Den anden var en ca. 15-20-årig kvinde, ca. 160 cm høj med mørkt hår og grå jakke. Den tredje person var en kvinde på ca. 30 år, ca. 175 cm høj, grå jakke og grå bukser. Hvis du har set dem, vil politiet gerne have besked på tlf. 114.