Politi: Behov for hjælp til at finde Edith

79-årig kvinde fra Skalborg forsvundet - politiet beder borgerne om hjælp

Jesper Ramsing og Martin Frandsen
Trods intensiv eftersøgning med bl.a. helikopter er den 79-årige kvinde Edith Rudolp som sunket i jorden. Foto: Torben Hansen
EMNER 1. november 2012 06:26 - Opdateret 1. november 2012 19:31

AALBORG: Trods en intensiv eftersøgning er det endnu ikke lykkedes at finde den 79-årige Edith Rudolph, der ikke er blevet set siden fredag.

Politiet har ingen konkrete spor at gå efter, og derfor håber politiet nu på, at henvendelser fra borgere, kan hjælpe dem videre i eftersøgningen.
- Vi har ingen ide om, hvor vi skal lede. Derfor er vi afhængige af henvendelser fra offentligheden, der kan give os en ide om, hvor vi skal lede, siger politikommisær Bruno Brix fra Nordjyllands Politi.

Politi: Se efter i skure

Nordjyllands Politi har hele onsdagen ledt efter den 79-årige med hundepatruljer, en helikopter ind og mandskab fra hjemmeværnet.

Den forsvundne kvinde er formentlig cyklet fra sit hjem på Stationsmestervej i Aalborg på en ældre sort damecykel med frakkeskåner på baghjulet.
- Vil vil gerne opfordre alle til at kigge efter i deres kældere, udhuse, skure eller drivhuse, hvor den 79-årige kunne tænkes at være, siger Bruno Brix.

Undersøger flere muligheder

Politiet arbejder med flere teorier.

- Vi har undersøgt om hun skulle have været i kontakt med naboer eller pårørende. Det er ikke tilfældet. Men hun har tidligere taget toget til København for at besøge en søster, hvor hun så er faret vild i hovedstaden, oplyser politikommissær Bruno Brix.
Politiet har sikret sig, at den 79-årige ikke er hos søsteren.

Den efterlystes signalement

-Den efterlyste Edith Rudolph er almindelig af bygning og omkring 160 centimeter høj.

- Hun har kort gråt hår og briller med stålstel. Hun har en lidt ujævn gang.
- Der er ingen oplysninger om hendes påklædning.
- Nordjyllands Politi tager mod henvendelser på telefon 1-1-4
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...