Politi fandt 20-årigs narkoregnskab

Ung mand solgt amfetamin og hash

Arkivfoto <i>colourbox.com</i>

Arkivfoto colourbox.com

NIBE:En 20-årig mand har ved Retten i Aalborg indrømmet, at han købte 700 gram amfetamin med henblik på at sælge det meste af det videre. Derudover indrømmede han, at han over en fireårig periode havde solgt omkring 15 kilo hash.

Den unge mand blev anholdt i november og sigtet for at have købt amfetaminen. Politiet fandt 655 gram i et sommerhus i Nibe-området, hvor man også kom i besiddelse af et regnskab, som den 20-årige havde brugt til at holde styr på sine handler gennem årene.

Den sigtede nægtede i første omgang, men efter at han havde fået tid til at tænke sig om under sin varetægtsfængsling, indrømmede han. Sagen blev derfor afviklet som en tilståelsessag i retten.

- Han erkendte, at han havde købt 700 gram amfetamin i Aarhus og solgt 50 gram. Han havde købt stoffet for at sælge det meste videre, fordi han ville ud af en gæld, som han havde fået i forbindelse med hashhandel, siger anklager Merete Dresager fra Nordjyllands Politi.

Den 20-årige erkendte også at have solgt hash gennem fire år, og han blev idømt en fængselsstraf på 2,5 års fængsel.

I retten forklarede han, at regnskabet, som politiet fandt i sommerhuset, var en oversigt over hashhandler.

Han fortalte også, at han selv havde haft et privat forbrug af forskellige stoffer gennem flere år, og at formålet med at sælge stoffer var at finansiere sit forbrug og derudover betale sin gæld.

Ifølge anklageren havde den 20-årige under sin varetægtsfængsling gjort en indsats for at komme ud af sit misbrug, og under afsoning af sin straf vil han deltage i fængslets behandling for fanger med et misbrug.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Luk