Politi: Ung kvinde i Aalborg forsøgt voldtaget og dræbt af nabo

21-årig blev anholdt en halv times tid efter anmeldelse til Nordjyllands Politi om overfald.

En ung kvinde blev tirsdag forsøgt dræbt og voldtaget i sit hjem i Aalborg af en mand, der bor i samme bygning som hende, mener politiet.

I sagen er en mand på 21 år blevet anholdt, og i et grundlovsforhør onsdag eftermiddag har en dommer fængslet ham i fire uger.

- Umiddelbart er der ingen direkte relation mellem de to, siger politikommissær Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi.

Offeret er en kvinde på 24 år. Hun anmeldte forbrydelsen lidt før klokken 18 tirsdag, og kun cirka en halv times tid senere havde politiet anholdt den unge mand.

I grundlovsforhøret ønskede han ikke at svare på spørgsmål, men han nægter sig skyldig, oplyser anklager Thomas Klingenberg.

I kendelsen om fængsling fastslår dommeren, at der er en begrundet mistanke om forsøg på voldtægt. Sigtelsen om forsøg på manddrab har dommeren ikke taget stilling til.

Ifølge politiet bankede han på hos kvinden, da han ville lokalisere kilden til noget støj i ejendommen.

Han bad om et glas vand, og da hun stod ved vasken, greb han hende pludseligt om halsen, bandt hendes hænder og slæbte hende ind i soveværelset, skriver Nordjyske om politiets version af forløbet.

Da kvinden kom til bevidsthed og begyndte at skrige, proppede han angiveligt en strømpe i munden på hende. Desuden truede han hende på livet. Lidt senere lykkedes det kvinden at slippe væk og at slå alarm. Ifølge lægerne var hun i livsfare. I øjnene har hun punktformede blødninger.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.