Politi mener skud på Amager er banderelateret

Politiet har fundet den efterlyste bil fra søndagens skudepisode, men leder stadig efter gerningsmændene.

Politiet bekræfter, at søndagens skyderi på Holmbladsgade på Amager har forbindelse med en bandegruppering. Desuden er den efterlyste bil fundet, skriver TV2 Lorry.

Ifølge mediet fandt politiet i nat den efterlyste Suzuki Swift, der blev stjålet i april på Frederiksberg, og som blev brugt af gerningsmændene ved søndagens driveby-skuddrama på Holmbladsgade.

Bilen blev fundet gemt væk bag buske på Fasanstien ved Kongelundsvej på Amager.

Men på trods af bilfundet leder Københavns Politi stadig efter gerningsmændene som fyrede adskillige skud af mod en lille gruppe mennesker, der var samlet ved Ricco's Kaffebar på Holmbladsgade.

To mænd på 24 og 28 år blev ramt af skud ved episoden, der fandt sted kort efter klokken syv søndag aften.

Tidligere har politiet været meget sparsomme med oplysninger omkring skyderiet, men i dag kunne politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet oplyse, at politiet mener, at skyderiet er banderelateret.

- Hvem finder ellers på at køre maskeret forbi på den måde, skyde vildt omkring sig og efterfølgende gemme en stjålet flugtbil i buskadset, siger Steffen Thaaning Steffensen til TV 2 Lorry.

Ifølge politiet har de skudramte forbindelse til en lokal bandegruppering, som holder til ved området omkring Holmbladsgade.

Men politiet ved stadig ikke, hvem der affyrede skuddene og hvorfor. Derfor efterlyser de stadig vidner, som bedes henvende sig til Københavns Politi.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.