Politi på bar bund i sag om mystisk mand

Politiet jagter mand, der har skræmt elever uden at bryde straffeloven

Arkivfoto. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto. Foto: Torben Hansen

AALBORG:Nordjyllands Politi har stadig ikke fundet den mand, som for to uger siden skræmte elever ved Vester Mariendal Skole. Selvom manden ikke har gjort noget ulovligt, så vil politiet meget gerne snakke med ham.

Den første gang manden var på spil, havde han en lilla, rød og sort cykel uden kurv med sig.

Spirende panik

Politiet ønsker ikke, at give et yderligere signalement af manden, da han ikke har gjort noget ulovligt. Men de håber, at manden kan genkende sig selv i situationen og vil kontakte politiet. Det kan afmystificere sagen, så forældre og børn ikke længere skal være urolige.

- Der er en spirende panik i folk, og det er forståeligt, når man ser, hvad der er sket på Fyn, siger Claus Serup, som er leder af Nærpolitiet i Aalborg Øst.
Samtidig understreger han, at der i Aalborg Øst ikke er sket noget ulovligt.

Stirrede og forfulgte

Første gang manden var på spil var søndag 28. oktober. Her blev en pige forfulgt af en mand, til hun placerede sin cykel i et cykelskur, og han lukkede døren for hende. Dagen efter fulgte han efter den samme pige igen.

En uge senere stod manden på en parkeringsplads og stirrede ned på eleverne, der legede i skolegården. Samtidig pegede han op i luften med en finger. Siden da har politiet ikke fået nogen anmeldelser om manden.
Efter den sidste episode kørte politiet rundt og snakkede med beboere i området. Dengang blev deres opmærksomhed ledt hen på en mand, som cyklede meget rundt i området.
- Ham har vi snakket med, og han har ikke noget med sagen at gøre, siger Claus Serup.
Han opfordrer nu folk til at henvende sig til politiet, hvis de har nogle informationer i sagen.

Intet sammenfald

NORDJYSKE har tidligere skrevet om en elev på Skansevejens Skole i Nørresundby, der også følte sig forfulgt, da hun gik hjem fra Børnenes Hus, som er en DUS tilknyttet Skansevejens Skole.

Der er dog ingen sammenfald mellem de to sager, og formentlig har sagen fra Nørresundby blot været drengestreger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.