Politi skyder mistænkt i benet efter biljagt

En røverimistænkt er mandag blevet skudt i benet af Fyns Politi efter en biljagt. Manden er uden for livsfare.

Politi skyder mistænkt i benet efter biljagt

En 33-årig mand blev mandag eftermiddag bragt til behandling på Odense Universitets Hospital, efter at han var blevet skudt i benet af politiet. Det oplyser Fyns Politi.

Skuddene blev affyret i forbindelse med anholdelsen af manden, som er mistænkt for at stå bag et røveri tidligere mandag eftermiddag mod et apotek i Ferritslev sydøst for Odense.

Den mistænkte truede personalet i apoteket med en pistollignende genstand, hvorefter han ifølge politiet stak af i en rød Fiat i retning mod Odense.

Men manden nåede ikke langt, før politiet indledte en biljagt efter ham, som endte med, at manden i løbet af få minutter blev standset på Teglværksvej i det sydøstlige Odense. Det var i forbindelse med den efterfølgende anholdelse, at politiet skød og ramte ham i benene.

Fyns Politi oplyser, at manden er uden for livsfare. Men politiet har ingen yderligere kommentarer til røverisagen, da detaljerne stadig efterforskes.

Efterforskningen af politiets skud er overgivet til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, og derfor har Fyns Politi heller ikke kommentarer til efterforskningen af skudafgivelsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.