Udland

Politiet anholder mistænkt for bombeangreb i Boston

En mistænkt i sagen om bombeangrebet ved Boston Marathon er blevet arresteret, skriver avisen Boston Globe.

Politiet anholder mistænkt for bombeangreb i Boston

Amerikansk politi har pågrebet en person, der er mistænkt for bombeangrebet ved Boston Marathon i mandags, skriver avisen Boston Globe ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den mistænkte blev ifølge avisen, der har talt med en person tæt på efterforskningen, anholdt i byen Watertown, der er en forstad til Boston. Myndighederne leder efter endnu en mistænkt, og et område på 20 husblokke er blevet spærret af, mens jagten står på.

Der hersker kaos i den ellers så stille forstad til Boston, og myndighederne har bedt indbyggerne i Watertown om at blive inden døre, mens den store aktion står på. Hundredvis af lokale og statslige politifolk deltager i aktionen.

Sent torsdag aften lokal tid blev en politimand skuddræbt på Massachusetts University of Technology (MIT), der ligger vest for Boston.

Efterfølgende førte et biltyveri på universitet angiveligt til en vild biljagt, der endte i Watertown, der ligger vest for universitetet. Her opstod der tilsyneladende en skudduel mellem to unge mænd og politiet, og der blev muligvis også affyret sprængstoffer.

Tidligere torsdag offentliggjorde det amerikanske forbundspoliti, FBI, fotografier af to mænd, som mistænkes for at stå bag bombeangrebet i Boston.

Eksplosionerne kostede tre personer livet, heriblandt en otteårig dreng. Mindst 176 blev såret ved de to kraftige brag, der skete tæt på målstregen ved Boston Marathon.

/ritzau/AFP.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.