Politiet anholder ung mand efter knivrøveri i Harald Nyborg

Harald Nyborg-butik i Sønderborg blev søndag eftermiddag udsat for røveri. Politiet har anholdt ung mand.

Ritzau
Politi Foto: Pressefoto Rigspolitiet
3. april 2017 01:46 - Opdateret 3. april 2017 01:48

Syd- og Sønderjyllands Politi har anholdt en 23-årig mand for et knivrøveri i en Harald Nyborg-butik i Center Øst i Sønderborg.

- Manden kommer ind i butikken og truer sig med en stor kniv til kassebeholdningen. Han får udleveret nogle sedler og nogle 20-kroner, siger vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Manden stak af fra butikken med pengene i en gul pose fra Harald Nyborg. Han kørte på knallert i vestlig retning mod et villakvarter.

Politiet offentliggjorde efterfølgende billeder fra butikkens overvågningskamera, der viser en ung mand med en sort jakke med orange lynlås foran og på venstre ærme.

Efter offentliggørelsen af billederne fik politiet en del henvendelser, der førte til, at de søndag aften klokken 22.10 anholdt en 23-årig mand på hans bopæl i Sønderborg.

- Manden nægter sig skyldig, og vi mangler stadig at finde den kniv, der blev brugt til røveriet, ligesom vi ikke har fundet udbyttet.

- Men vi har fundet noget beklædning på adressen, der stemmer meget godt overens med det, vi ledte efter, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Mads Leervad Dammark.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...