Politiet anholder ung mand for skruetrækker-overfald

En 18-årig fremstilles søndag i grundlovsforhør, sigtet for vold. Politiet leder efter flere gerningsmænd.

Politiet anholder ung mand for skruetrækker-overfald

En 18-årig mand er lørdag aften blevet anholdt i forbindelse med et groft overfald sent fredag aften på Frederiksberg i København.

Her blev en 19-årig mand overfaldet med en skruetrækker på Julius Thomsens Plads ved Forum.

Den unge mand blev ramt af adskillige stik i både lår, balle og ryg.

- Han er blevet stukket syv gange - formentlig med en skruetrækker, fortalte den centrale efterforskningsleder Dan Aakerhjelm Sørensen fra Københavns Politi fredag aften til Ritzau.

Det viste sig, at han havde fået tre stik i hver balle eller lår og ét stik i ryggen, men han kunne allerede natten til lørdag meldes udenfor livsfare.

Politiet afviste tidligt, at overfaldet havde noget med bandekonflikten at gøre, og lørdag aften fandt man frem til en formodet gerningsmand.

- Vi har anholdt en 18-årig mand i en lejlighed, og han vil søndag blive fremstillet i grundlovsforhør, siger den centrale efterforskningsleder Robert Jensen, der fortæller, at offeret og den formodede gerningsmand har et "vist kendskab" til hinanden.

Han vil ikke komme nærmere ind på, hvor den 18-årige blev anholdt, ligesom han ikke vil fortælle, hvad motivet til overfaldet kunne være.

- Vi leder stadig efter flere gerningsmænd, forklarer Robert Jensen.

Den anholdte er endnu ikke blevet afhørt, så det er uvist, hvad han siger til politiets sigtelse for grov vold i forbindelse med overfaldet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.