Vold

Politiet beder om hjælp til at finde voldsmand

Ung mand i arbejdstøj sparkede mand i ansigtet med sikkerhedssko.

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

BRØNDERSLEV:Brønderslev Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en gerningsmand fra et voldeligt overfald 2. februar.

- Det var mellem kl. 5 og 6 om morgenen på Banegårdspladsen i Brønderslev omkring hjørnet af Bredgade og Nørregade. To brødre på hhv. 48 og 42 år er ved at følge en kvindelig bekendt hjem, da de råbes an af en gruppe på fem til otte unge mennesker, beretter politiassistent Lars Christensen.

- De unge råber luder efter kvinden, hvorefter en af brødrene råber fæhoveder efter dem, fortæller Lars Christensen videre.

Svaret fik de unge til at komme stormende over mod de to brødre og kvinden. De får væltet den 48-årige omkuld, hvorefter han bliver sparket i hovedet af en af de unge. Manden får op til 20 spark i ansigtet med sikkerhedssko.

Den anden bror bliver trukket over til et butiksvindue, hvor nogle af de andre unge giver ham fem-seks knytnævslag i ansigtet.

- Manden, der sparker, er ca. 20 år, ca. 175 cm høj, slank af bygning og med kort, lyst hår. Han er iført lysebrune arbejdsbukser, sorte sikkerhedssko og sort bluse, oplyser Lars Christensen.

De øvrige gerningsmænd, er der ikke nogen beskrivelse af, men kvinden, der ikke lider overlast, får set grundigt på den gerningsmand, der sparker, og det er en ung mand hun har set før.

- Hun siger, at hun ofte har set ham omkring værtshusmiljøet, bl.a. Brunders. Han kommer altid i det samme arbejdstøj og de sorte sikkerhedssko, når han går på værtshus, og kvinden har set ham flere gange på Brunders, også efter overfaldet, men har bare ikke turdet sige eller gøre noget, forklarer Lars Christensen.

Den 48-årige er bruger på det socialpsykiatriske værested Det Blå Hus i Brønderslev, og han er ret sikker på at den unge mand bor tæt på Det Blå Hus.

- Han skulle være til at finde, og vi vil meget gerne have fat i ham. Vi vil selvfølgelig også gerne høre fra eventuelle vidner til overfaldet, understreger Lars Christensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst