Politiet efter pigevold i Assens: Nogen må vide noget

En mistænkt kvinde havde alibi, men politiet mener, at nogen må vide, hvem der står bag overfald på 19-årig.

Politiet efter pigevold i Assens: Nogen må vide noget

Fyns Politi leder fortsat efter to kvinder, der natten til lørdag overfaldt en 19-årig kvinde i Assens.

Netop som pigen var steget på en bus på busstationen i den vestfynske by, hev to jævnaldrende kvinder hende ud af bussen ved håret og rev og slog hende, men ind til videre har politiets efterforskning været forgæves, fortæller vagtchef Lars Thede.

- Vi har haft fat i en kvinde, som vi mistænkte for at være involveret i overfaldet, men hun havde et alibi, der gør, at hun ikke er interessant i den her sammenhæng.

- Jeg vil dog ikke sige, at vi ikke ser mere på hende, men det er ikke noget, der giver anledning til mere lige nu, forklarer vagtchefen.

De to overfaldskvinder var sammen med to mænd og yderligere en kvinde, som tilsyneladende ikke deltog i overfaldet. Og vagtchefen er sikker på, at nogen må have set eller hørt noget, der kan føre politiet til kvinderne.

- Vi efterforsker stadigvæk sagen hen over weekenden. Vi har stadig nogle ting, vi skal ud og løbe op. Men vi vil også stadig gerne tale med vidner, der kan kaste lys over, hvem den her gruppe består af.

- Der er helt sikkert nogen, der ved noget. Assens er jo ikke større, end at der er nogen, der må vide, hvem de her personer er, siger Lars Thede.

Politiet kender endnu ikke motivet til overfaldet, der sandsynligvis skete klokken 01.30, da politiet fik en opringning fra en buschauffør om, at der var ballade på busstationen.

Selve overfaldet blev anmeldt godt en time efter af kvindens mor, efter at den 19-årige var kommet hjem til Ringe.

Voldsepisoden blev overværet af en 18-årig, der var steget på bussen kort forinden, men hverken afhøringen af vidnet eller den forslåede pige har altså ført til anholdelser i sagen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.