Politiet efterlyser vidner, der kan fælde flugtbilist

19-årig kvindelig fodgænger blev påkørt i krydset ved Føtex

Claus T. Kræmmergård
Her i krydset ved Føtex blev en 19-årig pige påkørt torsdag eftermiddag. Nu har politiet brug for hjælp med at identificere flugtbilisten. Foto: Peter Broen
Frederikshavn 1. august 2014 10:54

FREDERIKSHAVN: Politiet har brug for hjælp fra eventuelle vidner i forbindelse med et færdselsuheld, der fandt sted torsdag omkring klokken 16.22 i krydset ved Føtex.

Da en 19-årig kvinde - mens der var grønt lys - var ved at krydse fodgængerfeltet over Rimmensgade, blev hun påkørt af en sort varebil af mærket Mercedes-Benz Vito.

Føreren af den sorte varebil standsede umiddelbart op i forbindelse med uheldet - men kun i få øjeblikke. Derefter stak vedkommende uden videre af fra stedet.

Ifølge politikommissær Steen Hørlück slap den 19-årige kvinde med overfladiske skrammer.

- Heldigvis sker der ikke noget alvorligt med hende. Men det kunne ligeså godt have været alvorligt, forklarer han.

Ordensmagten gik naturligt nok efterfølgende på jagt efter flugtbilisten - og det lykkedes da også at finde frem til den 18-årige ejer af den sorte Mercedes-Benz. Men herfra blev tingene komplicerede.

- Ham, der ejer bilen, forklarer, at han har lånt den ud til en anden, siger Steen Hørlück.

Derfor måtte betjentene fra Lokalpolitiet i Frederikshavn videre til en 20-årig kammerat af bilejeren i deres forsøg på at opklare sagen.

- Han (den 20-årige, red.) forklarer, at han har fået en anden til at køre bilen, fordi han ikke har kørekort. Men han siger også, at han ikke rigtigt kender ham, der har kørt bilen, forklarer Steen Hørlück.

Så derfor mangler politiet et endegyldigt bevis.

- Vi har brug for nogle vidner, der har set, hvad der er sket, så vi forhåbentligt kan få identificeret den person, der sad bag rattet.

Hvis man har oplysninger i sagen, så kan man kontakte politiet på telefon 114.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...