Politiet efterlyser vidner til grov voldtægt i Aarhus

En ung kvinde blev voldtaget i sin kollegielejlighed. Østjyllands Politi håber på hjælp fra eventuelle vidner.

Politiet efterlyser vidner til grov voldtægt i Aarhus

En mand trængte natten til onsdag ind til en 27-årig kvinde i hendes lejlighed på Dania Kollegiet i Aarhus, hvor han truede hende med en kniv og gennemførte en fuldbyrdet voldtægt, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet efterforsker nu det, de kalder "grov voldtægt" på Finlandsgade i Aarhus Nord, og de efterlyser i den forbindelser vidner i sagen.

Gerningsmanden forlod kvindens lejlighed omkring klokken 03.30 i en ukendt retning. Med sig havde han kvindens dyne med sort og hvidmønstret betræk, et sort elastiklagen og en tynd rullemadras, oplyser vicepolitiinspektør Claus Danø i en pressemeddelelse.

Gerningsmanden beskrives som dansk, 20-30 år, 175 centimeter høj, slank med mørkt, kort hår og skægstubbe. Han var iført en hvid polo og en mørk stofjakke.

Østjyllands Politi efterlyser vidner, der kan have set manden ankomme ved 01.30-tiden eller forlade stedet to timer senere med dyne, lagen og madras i favnen. Politiet hører også meget gerne fra befolkningen, hvis nogen finder de omtalte effekter.

Politiet har afsøgt området med hunde og er i øjeblikket i gang med afhøringer på stedet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.